Saltar al contenido principalSaltar al pie de página

GASTRONOMÍA

A Festa do Congro serve 800 racións que deleitaron os padais de centos de persoas

A cita gastronómica de Muxía rematou cunha degustación de mexillón

Comensais na Festa do Congro en Muxía

Comensais na Festa do Congro en Muxía / Diego F. Otero

Muxía

Un ano máis, Muxía foi capital gastronómica da Semana Santa da Costa da Morte. A pesares de que o tempo non acompañou, iso non foi impedimento para que centos de persoas desfrutasen da Festa do Congro. A organización cifra en máis de 800 as racións servidas entre os comensais.

A choiva obrigou, non obstante, a aprazar as actuacións musicais de Catuxa Salom e Os Bugis previstas para o sábado. A festa gastronómica continuou na xornada do domingo con outra concorrida degustación de mexillóns na lonxa local. A celebración rematou cunha sesión de Cantos de Taberna nos bares de Muxía. A cita complementouse cunha mostra de artesanía local.

Tracking Pixel Contents