GASTRONOMÍA
A Festa do Congro serve 800 racións que deleitaron os padais de centos de persoas
A cita gastronómica de Muxía rematou cunha degustación de mexillón

Comensais na Festa do Congro en Muxía / Diego F. Otero
Un ano máis, Muxía foi capital gastronómica da Semana Santa da Costa da Morte. A pesares de que o tempo non acompañou, iso non foi impedimento para que centos de persoas desfrutasen da Festa do Congro. A organización cifra en máis de 800 as racións servidas entre os comensais.
A choiva obrigou, non obstante, a aprazar as actuacións musicais de Catuxa Salom e Os Bugis previstas para o sábado. A festa gastronómica continuou na xornada do domingo con outra concorrida degustación de mexillóns na lonxa local. A celebración rematou cunha sesión de Cantos de Taberna nos bares de Muxía. A cita complementouse cunha mostra de artesanía local.
- Financial Times' sitúa a una empresa con sede en Santiago como referente en Europa
- Raúl López: «Los presupuestos son más altos que en ACB»
- Los vecinos del Ensanche de Santiago señalan ante Raxoi y la Policía 15 locales de ocio nocturno conflictivos
- El mejor quinteto de la historia del Obradoiro vuelve a reunirse
- Una farmacia de Boiro entre las mejores de Galicia
- Ames y Teo se cuelan en el Top 10 de los concellos coruñeses de mayor renta
- Arde un coche por completo en plena autopista mientras circulaba por Santiago
- El influencer gastronómico Cenando con Pablo visita un asador en Teo y su reacción no deja indiferente a nadie: 'Atención a este crimen
