Santiago
+15° C
Actualizado
martes, 23 abril 2024
16:11
h

Boiro acolle este luns unha cata de conservas de marisco

BOIRO. As instalacións do centro de formación e viveiro de empresas ubicadas no polígono industrial de Boiro acollerán este luns, entre as cinco e as sete da tarde, unha singular cata de mariscos en conserva que organiza a revista Hostelería Galega Gastronomía & Turismo. Máis de cincuenta latas de berberecho, navalla, ameixa, zamburiña, mexillón, pulpo, chipirón e calamar (que se maridarán con viños) de diferentes elaboradores, a maior parte galegos, pero tamén de Portugal, van ser avaliadas por un panel de catadores conformado por membros da Asociación Galega de Sumilleres, da Asociación Galega de Xornalistas e Escritores de Turismo, da Academia Galega de Gastronomía, cociñeiros de renome e unha representación de consumidores habituais. A cita foi presentada polo alcalde boirense, José Ramón Romero; o secretario xeral adxunto de Anfaco-Cecopesca, Roberto Alonso; e a representante da revista HGg&T, María Campos. S. S.

07 ago 2021 / 15:01
  • Ver comentarios
Noticia marcada para leer más tarde en Tu Correo Gallego
TEMAS
Tema marcado como favorito
Selecciona los que más te interesen y verás todas las noticias relacionadas con ellos en Mi Correo Gallego.